Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

За нас

Дома » За нас

За нас

Машини Рудонг Хонгсин Копродукции, ООД

Машини Хонгсин, основана во година 2002, се занимава со истражување, дизајнирање, производство, инсталација и технички услуги за пневматска опрема, како што е воздушниот мотор, воздушен винч, мешалка за воздух, дигалка за воздух, пневматска светилка отпорна на експлозија, аеродинамичен вентилатор, итн, кои се широко користени во нафтените полиња, рударство, бродоградба, инженерска машинерија, металопреработувачка индустрија, хемиска индустрија, лек, итн. 

Нашата фабрика се наоѓа во Рудонг, Провинција ianиангсу, Кина, наоколу 200 километри оддалечен од Шангај, зафаќа површина од 56,000 квадратни метри, со околу 100 квалификувани работници , Р&Г персонал и администратори. Ги поседуваме сите видови на опрема за обработка и откривање на ЦПУ, работи под ISO9001 систем за управување со квалитет, нудат сертификат за CCS и CE.

Во моментов, има околу 300 корпоративни клиенти,како што е американскиот ГЕ, Грејнџер, Актуелен,Хенеси,IMI,Универзална опрема. Во исто време,добивме серија квалификации, како што е GE Tier 1 добавувачи, Франција Б.В, Кинеско друштво за класификација, Н.е, SGS, итн.

Исто така,моментално имаме 29 патенти како техничка поддршка.