Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Воздушен мотор на запчаници

Дома » Производи » Воздушен мотор » Воздушен мотор на запчаници

  • https://hongxinairmotor.com/img/air-gear-motor-1am-nrv-95-gr15.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221133943_349.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221134018_827.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221134031_741.jpg
  • Сликички на мотор со воздушен менувач 1AM-NRV-95-GR15
  • Сликички на мотор со воздушен менувач 1AM-NRV-95-GR15
  • Сликички на мотор со воздушен менувач 1AM-NRV-95-GR15
  • Сликички на мотор со воздушен менувач 1AM-NRV-95-GR15

Air Gear Motor 1 AM-NRV-95-GR15

Контактирајте неПреземи

Претходна : Ниеден

Следно : Мотор со воздушен менувач 1UP-NRV-16-GR15

Моторите со запченици создаваат поголем вртежен момент и побавна брзина на излез со интегрирање на подмачкан воздушен мотор со менувач со вграден или прав агол. Имаат поголема флексибилност, повеќе конфигурации и повеќе живот.

 

Апликации  Може да работи во влажно, високи температури, висока прашина и друга работна околина со доказ. Покрај моето, дупчење и вчитување карпи, исто така беше  широко користен за бродови, металуршки, хемиски, хартија и други индустрии.

 

Карактеристики  Променлива брзина,променлива насока,неелектрично искрење,кул трчање,компактен и пренослив,работат на сите позиции,флексибилност на монтирање.


Преглед на перформанси

 

Модел

Степен на пренос

Податоци за работењето

Максимален вртежен момент

Моќност

Вртежен момент

Брзина на ротирање

Потрошувачка на воздух

Брзина на ротирање

Вртежен момент

КС

kW

Нм

lb.in

вртежи во минута

м³/ч

cfm

вртежи во минута

Нм

lb.in

HX1AM-NRV-95-GR15

15:1

0.34

0.26

7.1

62

350

36

21

30

8.1

72

HX1UP-NRV-16-GR15

15:1

0.32

0.23

5.5

49

400

36

21

30

8.0

71

HX4AM-RV-10

10:1

1.26

0.94

31

274

300

98

57.5

30

48

425

HX4AM-RV-15

15:1

1.25

0.9

45.2

400

200

102

60

20

72

640

HXWG01

20:1

0.64

0.48

21

172

110

34

20

12

28

240

HXWG02

20:1

0.90

0.68

29

256

150

46

27

17

40

343.5

 Контактирајте не