Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Воздушна дигалка

Дома » Производи » Воздушна дигалка

  • https://hongxinairmotor.com/img/1-4ton1-2ton1ton.jpg
  • Воздушен дигалка 1/4TON,1/2ТОН,1Сликички на ТОН

Воздушен дигалка 1/4TON,1/2TON,1ТОН

Контактирајте неПреземи

Претходна : Ниеден

Следно : Ниеден

Опис  Сите дигалки за воздух се прецизно изградени дигалки од синџир, дизајнирани со три номинални оптоварувања, 1/4, 1/2 и 1 тон. Секој модел се карактеризира со контрола на гас за приврзок, кука за вртење со вртлив врв и кука за синџир за вртење со вртење со сигурносна брава.

 

Основни податоци за дигалки  

·Суспензија: Кука

·Номинални оптоварувања: 1/4, 1/2, и 1 тон              

·Контрола: Пригушувач на гас

·Препорачан притисок на воздухот: 90 psi          

·Големина на влезниот воздух: 3/8 NPTF

·Потрошувачка на воздух: 48 SCFM на 90 psi         

·Црево за снабдување со воздух: 1/2 И.Д. мин.

·Воздушен издув: 1/2 NPTF

·Нето маса (Основен дигалка): 36килограми  


Спецификации

 

Тип
Капацитет (тони)
Контрола за гас приврзок
Делови од синџирот на оптоварување
Кревање
Брзина Макс (fpm)
Намалување на брзината Макс (fpm)
Должина на синџирот (Во)
Модел бр.
Нето Wt.(килограми)
Синџир на врски
1/4
29HX85,29HX90
46
1
65
95
11'-5' ', 22'-7'’
1/2
29HX86, 29HX87
46
1
45
120
11'-5' ', 22'-7'’
1
29HX88, 29HX89
59
2
23
60
22'-7' ', 44'-8'’

 

 

                       1/4 и 1/2 Стандарден тон                                                               1 Стандарден тон

                29HX85, 29HX90, 29HX86, 29HX87                                                        29HX88, 29HX89


Контактирајте не