Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Мешалка на воздухот

Дома » Производи » Мешалка на воздухот

  • https://hongxinairmotor.com/img/adm132air-mixer.jpg
  • Сликички на миксер за воздух ADM132

Миксер за воздух ADM132

Контактирајте неПреземи

Апликации  Мешање бои,лакови,полимери,текстилни големини и бои,фармацевтски производи,сапуни и безброј други материјали од 1 да заврши 25,000 cps вискозитет.

 

Пакување & Испорака 

Детали за пакување: 1Поставете по стандарден картон, 1010*265*225мм,9кг по картонска кутија

Детал за испорака: 15 Денови


Преглед на перформанси

 

Модел

Опис

Тип на мотор

Моќ на миксер

316СС вратило Дија.

(во)

316Должина на вратило на СС

(во)

Работно коло Диа.(во)

Воздушен мотор со навој/излез

Препорачана брзина (вртежи во минута)

Препорачан воздушен притисок и потрошувачка

Н.В

(КИЛОГРАМ)

АДМ122

Отворете миксер за тапански воздух

2АМ ване

воздушен мотор

1/4 до 1/2 HP

5/8"

35"

4",3 нож

НПТ1/4

500 до 2000

20 to 40 PSI / 12 до 20 CFM

9.00

АДМ123

Bung Влегува во миксер за тапани за воздух

4АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

5/8"

32"

3 3/4",2 нож

НПТ1/4

500 до 2000

20 to 40 PSI / 10 до 20 CFM

13.00

АДМ124

Bung Влегува во миксер за тапани за воздух

2АМ ване

воздушен мотор

1/4 до 1/2 HP

5/8"

32"

3 3/4",2 нож

НПТ1/4

500 до 2000

20 to 40 PSI / 10 до 20 CFM

10.00

АДМ125

Миксер за воздух IBC со редуктор на брзини

4АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

3/4"

40"

9",2 нож

НПТ1/4

50 до 430

40 PSI / 20 CFM

27.00

АДМ126

Миксер за резервоар за воздух со редуктор на брзини

4АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

3/4"

50"

12",3 нож

НПТ1/4

70 до 350

20 to 40 PSI / 10 до 20 CFM

40.00

АДМ127

1Миксер за резервоари за воздух HP

4АМ ване

воздушен мотор

1 HP

5/8"

36"

6",3 нож

НПТ1/4

500 до 2000

70 PSI / 16 CFM

12.00

АДМ128

2Миксер за резервоари за воздух HP

6АМ ване

воздушен мотор

2 HP

3/4"

36”

8",3 нож

НПТ1/2

500 до 2000

70 PSI / 20 CFM

19.00

АДМ129

Мешалка на воздухот

2АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

1/2"

12”/16”/20 ”/24"

4",3 нож

НПТ1/4

500 до 2000

50 to 80 PSI / 10 до 17 CFM

15.00

АДМ130

Рачен миксер за воздух

2АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

1/2"

 20.5"

5"

НПТ1/4

500 до 1000

50 to 80 PSI / 14 до 17 CFM

6.00

АДМ131

Миксер за воздух Minitype

1АМ ване

воздушен мотор

1/3 HP

1/2"

12"

4"

НПТ1/8

500 до 2000

50 to 80 PSI / 14 до 17 CFM

2.50

АДМ132

Мешалка на воздухот

2АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

1/2"

32"

4 1/2" & 5"

НПТ1/4

350 до 2000

50 to 80 PSI / 15 до 22 CFM

7.00

 

 

 А: 32 1/4"              Б: 37 1/8"


Контактирајте не