Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Апликација

Дома » Апликација

Апликација

 • 4Т Пневматски папочна вилица-клип воздух винче
  Винката е опремена со уред за итно запирање, дволинеарен тапан lebus, уред за калење, автоматска сопирачка со диск и сопирачка за повеќекратна лента, итн.

  Пневматски папочна вилица се користи на морска и офшор платформа за РОВ и други подводни уреди. Автоматскиот механизам за водење јаже користи двонасочен уред за водење јаже со завртки што може автоматски да направи точно намотување. Специјалниот папочен кабел може да ја реализира функцијата на влечење и пренос на податоци во исто време.
 • Проекти за развој на инженерство
  Проекти за развој на инженерство (Пневматска корпа за кревање, Извлекувач на воздушен кабел)
 • Градба на брод
  Градба на брод ( прицврстувачка вилица, брод отворот покритие воздух викир)
 • Рударство
  Рударство ( Винли за стругалка за воздух)
Дома Претходна 1 Следно Последно - Total 4 1 ја запишува Вкупноовната страница / Total 1 10 по страница