Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Мешалка на воздухот

Дома » Производи » Мешалка на воздухот

  • https://hongxinairmotor.com/img/adm123bung-entering-drum-mixe.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2018/01/18/20180118173123_657.jpg
  • Bung Влегување во тапан миксер ADM123 Сликички
  • Bung Влегување во тапан миксер ADM123 Сликички

Bung Влегувајќи во миксер за тапани ADM123

Контактирајте неПреземи

Опис  Дизајнирани се миксери за воздух Hongxin,дизајнирани и изградени за да обезбедат долг животен век и услуга без проблеми во широк спектар на операции за мешање/мешање.Сите миксери за воздух може да се стегаат или да се монтираат на греди,wallsидови на резервоарот или други потпори. Аголот на влез може да се прилагоди за да ги исполни специфичните барања за мешање.

 

Апликации  Мешање бои,лакови,полимери,текстилни големини и бои,фармацевтски производи,сапуни и безброј други материјали од 1 да заврши 25,000 cps вискозитет.

 

Пакување & Испорака 

Детали за пакување: 1Поставете по стандарден картон, 1010*265*225мм,9кг по картонска кутија

Детал за испорака: 15 Денови


Преглед на перформанси  

 

Модел

Опис

Тип на мотор

Моќ на миксер

316СС вратило Дија.

(во)

316Должина на вратило на СС

(во)

Работно коло Диа.(во)

Воздушен мотор со навој/излез

Препорачана брзина (вртежи во минута)

Препорачан воздушен притисок и потрошувачка

Н.В

(КИЛОГРАМ)

АДМ122

Отворете миксер за тапански воздух

2АМ ване

воздушен мотор

1/4 до 1/2 HP

5/8"

35"

4",3 нож

НПТ1/4

500 до 2000

20 to 40 PSI / 12 до 20 CFM

9.00

АДМ123

Bung Влегува во миксер за тапани за воздух

4АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

5/8"

32"

3 3/4",2 нож

НПТ1/4

500 до 2000

20 to 40 PSI / 10 до 20 CFM

13.00

АДМ124

Bung Влегува во миксер за тапани за воздух

2АМ ване

воздушен мотор

1/4 до 1/2 HP

5/8"

32"

3 3/4",2 нож

НПТ1/4

500 до 2000

20 to 40 PSI / 10 до 20 CFM

10.00

АДМ125

Миксер за воздух IBC со редуктор на брзини

4АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

3/4"

40"

9",2 нож

НПТ1/4

50 до 430

40 PSI / 20 CFM

27.00

АДМ126

Миксер за резервоар за воздух со редуктор на брзини

4АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

3/4"

50"

12",3 нож

НПТ1/4

70 до 350

20 to 40 PSI / 10 до 20 CFM

40.00

АДМ127

1Миксер за резервоари за воздух HP

4АМ ване

воздушен мотор

1 HP

5/8"

36"

6",3 нож

НПТ1/4

500 до 2000

70 PSI / 16 CFM

12.00

АДМ128

2Миксер за резервоари за воздух HP

6АМ ване

воздушен мотор

2 HP

3/4"

36”

8",3 нож

НПТ1/2

500 до 2000

70 PSI / 20 CFM

19.00

АДМ129

Мешалка на воздухот

2АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

1/2"

12”/16”/20 ”/24"

4",3 нож

НПТ1/4

500 до 2000

50 to 80 PSI / 10 до 17 CFM

15.00

АДМ130

Рачен миксер за воздух

2АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

1/2"

 20.5"

5"

НПТ1/4

500 до 1000

50 to 80 PSI / 14 до 17 CFM

6.00

АДМ131

Миксер за воздух Minitype

1АМ ване

воздушен мотор

1/3 HP

1/2"

12"

4"

НПТ1/8

500 до 2000

50 to 80 PSI / 14 до 17 CFM

2.50

АДМ132

Мешалка на воздухот

2АМ ване

воздушен мотор

1/2 HP

1/2"

32"

4 1/2" & 5"

НПТ1/4

350 до 2000

50 to 80 PSI / 15 до 22 CFM

7.00

 

1.

 

А: 40"              Б: 30 3/8"

 

2.

 

А: 37 3/4"              Б: 36 1/2"                В: 30 5/8"


Контактирајте не