Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Профил на компанијата

Дома » За нас » Профил на компанијата

Профил на компанијата

Машини Рудонг Хонгсин Копродукции, ООД

Рудонг Хонгсин Машини копродукции, Ltd, основана во 2002 година, се наоѓа во индустријата Ксинлин област, Рудонг, Ianиангсу, Кина, која е оддалечена околу 200 километри од Шангај. Ова растение зафаќа површина од 56,000 квадратни метри и поседува секаков вид ЦПУ (компјутерска нумеричка контрола) опрема за обработка и откривање. Исто така, има околу сто луѓе квалификувани работници, Р&Г персонал и администратори.

Под ISO9001 систем за управување со квалитет, нашата компанија е специјализирана за развој и производство на опрема за машини за внатрешен поттик за гас течност, и ги искористи водечките пневматски серии производи и дома и во странство, како што е воздушниот мотор, воздушен винч, мешалка за воздух, дигалка за воздух, светилка за заштита од експлозија на воздух, воздушен вентилатор, итн.

Серијата светилки со доказ за воздушно винче и воздушна експлозија добија CCS техничко одобрување и сертификат како и CE сертификат за производи од воздушни моторни серии.

Сите производи од пневматска серија се широко користени и одобрени во многу области, на пр. брод, офшор платформа, мојата, петрохемиски индустрии, итн. и популарна во Европа, Америка, Африка и Југоисточна Азија.