Лого на ELANG
Сите Категории

Нашата компанија

Машини Хонгсин, основана во година 2002, се занимава со истражување , дизајн, производство , инсталација и технички услуги за пневматска опрема, како што е воздушниот мотор, воздушен винч, мешалка за воздух, дигалка за воздух, пневматска светилка отпорна на експлозија, аеродинамичен вентилатор, etc, кои се широко користени во нафтените полиња, рударство, бродоградба, инженеритнмашинерија, металопреработувачка индустрија, хемиска индустрија, лек, etc. 

Прочитај повеќе

ПРОИЗВОДИ И УСЛУГА

нашата компанија е специјализирана за развој и производство во опрема за пневматска течност.

Видео

Во април 2015, беше развиена винката на папочната врвца. Сега е доставено до ЦМА 750 тест -страницата и ја помина инспекцијата за прифаќање.