Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Воздушен мотор

Дома » Производи » Воздушен мотор

  • https://hongxinairmotor.com/img/miniature-deceleration-air-motor-mud-16-140-f55-93.jpg
  • Минијатурни сликички за забрзување на воздушниот мотор MUD 16-140-F55

Минијатурен мотор за забрзување на воздухот MUD 16-140-F55

Контактирајте неПреземи

Претходна : Ниеден

Следно : Ниеден

Опис на производот

Воздушниот мотор од типот микровани има мал фактор во варијацијата на моќноста при сооднос со голема брзина и може да се користи за поширок опсег на апликации. Моторот се користи во разни пневматски алатки и опрема за пренос, и е погоден за инсталација на мал простор.

 

Податоци за работењето

Модел

Кал 16-140 F55

Моќност

0.16 kW

Брзина на вчитување

140 мин-1

Вртежен момент

11.00 Нм

Вклучен вртежен момент

16.00 Нм

Максимален вртежен момент

22.00 Нм

Брзина во мирување

280 мин-1

Потрошувачка на воздух

5.0 ls

Тежина

0.85 килограм

Максимално оптоварување на вратило  О

1100 Н

Максимално оптоварување на вратило  Фа

900 Н

Дијаметар на цревото

6.0 мм

Двонасочно

реверзибилна

Антистол

доказ за експлозија сертификација

кочење

Нерѓосувачки челик

без масло

Сите податоци беа базирани на работен притисок од 6,3 бари

Обезбедете технички модификации

 

Карактеристики

1. Воздушниот мотор е 100% отпорен на експлозија и водоотпорен, доказ за експлозија, отпорен на влага и отпорен на прашина

2. Може да започне, застани, обратна насока во секое време

3. Преоптоварувањето ќе престане и моторот нема да се оштети.

4. Овошје само-ладење, може да се користи на висока температура

5. Може да се користи како итен извор на енергија

6. Лесен за ракување и автоматска контрола

 

Апликација

1. Индустриска опрема

2. Рударство

3. Хемиски, нафта, фармацевтски компании

4. Бродови може да се користат под вода

5. Индустрија за лиење железо и алуминиумКонтактирајте не