Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Вести

Дома » Центар за ресурси » Вести

Вести

Новата страница на Павафу се активира

Време: 2020-01-09

Почитуван кориснику:

По детално планирање и подготовка, официјалната веб -страница на Nantong Pawafu Pneumatic & Електрични технологии копродукции, ООД. (во натамошниот текст како "Павафу") беше официјално лансирана. Павафу е матична компанија на Рудонг Хонгсин Машини за производство на копродукции, ООД. а нејзините подружници вклучуваат Капетан Офшор Опрема Нантонг копродукции, ООД. Официјалната веб -страница на Pawafu направи сеопфатен дизајн во однос на целокупната архитектура, функционални модули, приказ на слика, итн., оваа веб -страница го покажува духот на нашата компанија поинтуитивно, исто така, ги отвора информациите за производот на компанијата поопсежно , со нетрпение го очекуваме вашето внимание и поддршка. Официјална веб -страница на Павафу: https://www.pawafu.com

 

Рудонг Хонгсин Машини копродукции, ООД.

2020-01-10

Центар за ресурси

Вести
Блог
Преземи