Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Клипен воздушен мотор

Дома » Производи » Воздушен мотор » Клипен воздушен мотор

  • https://hongxinairmotor.com/img/piston-air-motor-dam1-15.jpg
  • Клипниот воздух мотор DAM1&Сликички на DAM2

Клипниот воздух мотор DAM1&DAM2

Контактирајте неПреземи

Претходна : Ниеден

Следно : Клипен воздушен мотор DAM3&DAM4

Работна течност: Компресиран воздух.

 

Работен притисок: 6килограм / см2 (85 PSI)

 

Максимален работен притисок: 8килограм / см2 (115 PSI)

 

Работна околина (Без замрзнување): -10 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=mk&sl=en&tk=793815.667495 from this server. That’s all we know.

 

Континуирана работа: Вртежите во минута треба да бидат помали од 80% со максимална излезна брзина.

 

Препорачајте брзина: (0.2~1) * максимална брзина на излез.

 

Подмачкајте масло: маст за подмачкување со големо оптоварување во внатрешноста на телото на моторот.

 

Под работа, филтер и подмачкувач потребно е да се постигне најдобра ефикасност и да се продолжи подолг живот.


Модел Степен на пренос Максимален излез   Тежина

 Моќност

 Вртежен момент

 Брзина

 Максимална брзина без оптоварување

 Воздух  Потрошувачка

 Стоп за вртежен момент

 Започнете вртежен момент

 Основно

Тип

 Тип на прирабница

 Нога

Тип

 HP

 Нм

 RPM

 RPM

 Л/мин

 Нм

 Нм

 Килограм

 Килограм

 Килограм

 DAM1

 1:1

 1/8

 0.637

 1100

 2200

 202

 1.18

 0.686

 1.6

 1.84

 2.1

 G1/5

 Со редуктор на брзини

2.84

 220

 

 

 

 

 4.90

 2.94

 

 4.0

 3.5

 G1/10

 5.69

 110

 9.81

 5.88

 

 G1/15

 8.53

 73.3

 15.7

 8.83

 

 G1/20

 11.5

 55

 20.6

 11.8

 2.7

 DAM2

 1:1

 1/6

 0.84

 1100

 2000

 211

 1.7

 1.0

 2.1

 2.3

 2.58


Контактирајте не