Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Клипен воздушен мотор

Дома » Производи » Воздушен мотор » Клипен воздушен мотор

  • https://hongxinairmotor.com/img/piston-air-motor-dam3.jpg
  • Клипен воздушен мотор DAM3&Сликички на DAM4

Клипен воздушен мотор DAM3&БРАНА4

Контактирајте неПреземи

Работна течност: Компресиран воздух.

 

Работен притисок: 6килограм / см2 (85 PSI)

 

Максимален работен притисок: 8килограм / см2 (115 PSI)

 

Работна околина (Без замрзнување): -10 Error 403 (Forbidden)!!1

403. That’s an error.

Your client does not have permission to get URL /translate_a/t?client=te&v=1.0&tl=mk&sl=en&tk=793815.667495 from this server. That’s all we know.

 

Континуирана работа: Вртежите во минута треба да бидат помали од 80% со максимална излезна брзина.

 

Препорачајте брзина: (0.2~1) * максимална брзина на излез.

 

Подмачкајте масло: маст за подмачкување со големо оптоварување во внатрешноста на телото на моторот.

 

Под работа, филтер и подмачкувач потребно е да се постигне најдобра ефикасност и да се продолжи подолг живот.


Модел Степен на пренос Максимален излез   Тежина

Моќност

Вртежен момент

Брзина

Максимална брзина без оптоварување

Потрошувачка на воздух

Стоп за вртежен момент

Започнете вртежен момент

Основно

Тип

Тип на прирабница

Нога

Тип

HP

Нм

Вртежи во минута

Вртежи во минута

Л/мин

Нм

Нм

Килограм

Килограм

Килограм

БРАНА3

1:1

1/4

1.37

900

1800

259

2.94

1.96

2.7

3.12

3.6

Г1/5

Со редуктор на брзини

 

5.88

180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12.7

8.83

6.7

6.2

Г1/10

11.8

90

26.5

17.7

Г1/15

17.7

60

39.2

26.5

Г1/20

23.5

45

53.0

35.3

Г1/30

35.3

30

78.5

53.0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.7

8.2

Г1/40

47.1

22.5

106

70.6

Г1/50

58.8

18

132

79.4

Г1/60

70.6

15

157

106

G1/80

93.2

11.2

206

139

Г1/100

118

9

250

175

G1/120

137

7.5

300

206

Г1/160

176

5.6

373

261

11.7

11.2

Г1/200

233

4.5

500

305

БРАНА4

1:1

1/3

2.16

900

1800

267

3.92

2.61

3.3

3.7

4.2


Контактирајте не