Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Клипнички воздушен крош

Дома » Производи » Воздушен винч » Клипнички воздушен крош

  • https://hongxinairmotor.com/img/qjh15.jpg
  • Сликички на клипот за клип на воздух 1.5 тони

Клип Воздушен Винч 1,5 тон

Контактирајте неПреземи

Опис  Со рачна и далечинска контрола, Пневматскиот винч од серија QJH се напојува со клипен воздушен мотор.Може да се користи за подигнување и влечење тешки предмети при дупчење на копно, дупчење на океанска платформа, дупчење на мина, брод и работа,места со запалив гас.

 

Карактеристики  Висока ефикасност,лесен за ракување и носење,сигурна и сигурна


Преглед на перформанси 

 

Модел

QJH5

QJH15

QJH20

QJH30

QJH50

QJH100

QJH150

Номинална линија Повлечете KN

5

15

20

30

50

100

150

Брзина на јаже m / min

48

24

18

20

13

7

6

Дијаметар на јаже мм

8

14

14

16

19

28

28

Капацитет на јаже m

90

70

300

300

300

300

300

Притисок на воздухот MPa

0.69

0.69

0.62-1.0

0.62-1.0

0.62-1.0

0.62-1.0

0.621,0 ~

Вкупни димензии мм

683*410*490

825*641*595

1522*970*858

1750*970*887

1810*890*910

1780*1280*1220

1780*1280*1220

Тежина кг

117

350

550

650

1090

1900

1980

Контрола

Далечински управувач

Далечински управувач

Локална контрола на рацете

Локална контрола на рацете

Локална контрола на рацете

Локална контрола на рацете

Локална контрола на рацете

 


Контактирајте не