Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Клипнички воздушен крош

Дома » Производи » Воздушен винч » Клипнички воздушен крош

  • https://hongxinairmotor.com/img/qjh50pkmbg-19-300.jpg
  • Сликички на клипот за винчер 5 тони

Клип Воздушен Винч 5тон

Контактирајте неПреземи

Опис  Со рачна и далечинска контрола, Пневматскиот винч од серија QJH се напојува со клипен воздушен мотор. Може да се користи за подигнување и влечење тешки предмети при дупчење на копно, дупчење на океанска платформа, дупчење на мина, брод и работни места со запалив гас.


Преглед на перформанси

 

Модел

QJH5

QJH10

QJH20

QJH30

QJH50

QJH100

QJH150

Номинална линија Повлечете KN

5

10

20

30

50

100

150

Брзина на јаже m / min

48

24

18

20

13

7

6

Дијаметар на јаже мм

8

10

14

16

19

28

28

Капацитет на јаже m

90

100

300

300

300

300

300

Притисок на воздухот MPa

0.69

0.69

0.62-1.0

0.62-1.0

0.62-1.0

0.62-1.0

0.621,0 ~

Вкупни димензии мм

683*410*490

740*498*522

1522*970*858

1750*970*887

1810*890*910

1780*1280*1220

1780*1280*1220

Тежина кг

117

162

550

650

1090

1900

1980

Контрола

Далечински управувач

Далечински управувач

Локална контрола на рацете

Локална контрола на рацете

Локална контрола на рацете

Локална контрола на рацете

Локална контрола на рацете

 


Контактирајте не