Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Клипнички воздушен крош

Дома » Производи » Воздушен винч » Клипнички воздушен крош

  • https://hongxinairmotor.com/img/qjhpk8b-93.jpg
  • Сликички на клипот Ер Винчер 0,8 тони

Клипнички воздушен винч 0,8ton

Контактирајте неПреземи

Опис  Со рачна и далечинска контрола, Пневматското винко од серијата QJH се напојува со клипен воздушен мотор. Може да се користи за подземно рударство. 

 

 

Број на модел на винчер за гребење на воздух: QJHPK8B-9.3

П: Пневматски

J: Винче

Х: Клипен воздушен мотор

ПК: Стругалка

8: Капацитет на горниот слој 8KN,800КГС

Б: 5 цилиндри клипен воздушен мотор

9.3: Дијаметар на јажето со жица 9,3 мм


Преглед на перформанси

 


Контактирајте не