Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Клипнички воздушен крош

Дома » Производи » Воздушен винч » Клипнички воздушен крош

  • https://hongxinairmotor.com/img/pneumatic-umbilical-winch.jpg
  • Сликички на клипот за винчер 4тон

Клипен воздух Винч 4тон

Контактирајте неПреземи

Опис  Со локална и далечинска електрична контрола, како и со локална пневматска контрола, производот се испорачува со уред за контрола на итен прекин, користејќи компримиран воздух како работен медиум и се управува со мотор со клипен воздух, забави со планетарна опрема и потоа вози тапан за да постигнеш услов за работа.

 

Тапанот користи технологија на Лебус со двојна постава, и автоматски механизам за водење јаже користи двонасочно јаже за завртки уред -водич кои може да направи точно намотување автоматски.

 

Винчето е опремен со автоматски диск сопирачка и рачна лента сопирачка. И на автоматски диск сопирачката е составена со триење чинија која е комбинирана со клуч и барабан за сопирачки и поврзан со погонското вратило од воздушниот мотор. Плочите за триење се прицврстени на вратилото на барабанот преку пружина нанесена.

 

Сопирачката останува вклучена додека не се работи со контролниот вентил на винката и се појави исплата или влечење на винче. Винката е дизајнирана со една положба за инсталација каде прстенот за лизгање може да се избере и состави според различни барања на папокот.


Технички параметар
Модел
UAW40P1500
Дијаметар на тапан
1280мм
Воздушен притисок
0.62-1.0Мпа
Ширина на барабанот
1784мм
Повлечете Сила прво Слој
40kN
Димензија на преглед
3420*2500*1824мм
Брзина на јаже во првиот слој
20м/мин
Тежина на винчер
7000килограм
Дијаметар на кабел
32мм  
 
Капацитет на кабел
1500м
 
 
Дијаметар на прирабница за тапан
1700мм
 
 

 

 


Контактирајте не