Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Светилка за воздух

Дома » Производи » Светилка за воздух

  • https://hongxinairmotor.com/img/pneumatic-explosion-proof-lamp.jpg
  • Сликички од пневматски светилки со отпорни на експлозија

Пневматска светилка за заштита од експлозија

Контактирајте неПреземи

Претходна : Ниеден

Следно : Ниеден

Опис  Се напојува со компримиран воздух, Пневматското светло отпорно на експлозија се придвижува до осветлување. Додека се во продолжена употреба, сијалицата може да се лади купи циклус на компримиран воздух, така што температурата на обвивката на маската нема да се зголеми и да ја достигне целта да биде отпорна на експлозија.

 

Се користи првенствено за работни места со голема потреба од антиексплозив, како што се бродовите, руда двор, хемиски, воена каса и сл.


Технички параметар

 

Модел
Светилка(моќ)
(В)
Минимален работен притисок
(Мпа)
Потрошувачка на воздух
(Л/мин)
AL80
80
0.45
300
AL100
100
0.5
330

 

Број на патент: ЗЛ 2006 1 0097706.X


Контактирајте не