Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Вести

Дома » Центар за ресурси » Вести

Вести

Рудонг Хонгксин Машини копродукции, ООД.

Време: 2017-11-06

Од февруари 2013 до јуни 2014, го развивме "интелигентен систем за контрола на пневматски винч", која обезбедува специјална опрема за развој на првата специјална подводна тест платформа во Кина.

Центар за ресурси

Вести
Блог
Преземи