Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Мотор за воздух со лопатка

Дома » Производи » Воздушен мотор » Мотор за воздух со лопатка

Претходна : Vane Air Motor 8 AM-F114.3-158

Следно : Vane Air Motor 16 AM-FRV-13

Подмачканите мотори на воздухот доаѓаат во седум основни модели до 9,5КС (7.0kW), брзините на моторот се променливи од 300 до 10.000 вртежи во минута, четири и осум модели на комбе се исто така достапни.

 

Апликации  Мопрема за иксирање, подвижни погони, погони на пумпа, пакување храна, фармацевтско пакување, дигалки и бришачи, црева за црево, хеликоптери од стаклопластика, уреди за затегнување, грамофони

 

Карактеристики  Вприспособлива брзина, променлива насока, неелектрично искрење, кул трчање, компактен и пренослив, работат на сите позиции, флексибилност на монтирање

Преглед на перформанси

Мотор за воздух со лопатка

Модел

Податоци за работењето

Максимален вртежен момент

Моќност

Вртежен момент

Брзина на ротирање

Потрошувачка на воздух

Брзина на ротирање

Вртежен момент

КС

kW

Нм

lb.in

вртежи во минута

м³

cfm

вртежи во минута

Нм

lb.in

HX1AM

0.45

0.33

0.31

2.75

10000

35.1

20.5

650

0.65

5.60

HX1UP

0.45

0.33

0.58

5.25

6000

47

27

500

0.68

6.00

HX2AM

0.93

0.68

2.20

19.50

3000

49.5

30

350

3.05

26.10

HX4AM

1.70

1.30

4.10

36.00

3000

132.5

78

300

6.3

56.00

HX6AM

4.00

3.00

10.00

84.00

3000

228

128

300

13

115.00

HX8AM

5.25

3.90

14.40

132.00

2500

293

175

300

21

185.00

HX16:00 часот

9.50 7.00 34 290 2000 475 275 300 43 372 


Контактирајте не