Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Vane Air Motor

Дома » Производи » Воздушен мотор » Vane Air Motor

Претходна : Vane Air Motor 16 AM-FRV-13

Следно : Vane Air Motor 6 AM-H

Опис  Подмачканите мотори на воздухот доаѓаат во седум основни модели до 9,5КС(7.0kw), брзините на моторот се променливи од 300 до 10.000 вртежи во минута. Изберете од центарот, нога, лице, NEMA C-прирабница, или метрички приклучоци за интерфејс од серијата Д и стрелките на часовникот, спротивно од стрелките на часовникот, или реверзибилни ротации, четири и осум модели на комбе се исто така достапни. 

 

Апликации  Може да работи во влажно, високи температури, висока прашина и друга работна околина со доказ. Покрај моето, дупчење карпи и вчитување, исто така беше  широко користен за бродови, металуршки, хемиски, хартија и други индустрии.

 

Карактеристики   Променлива брзина, променлива Насока, неелектрично искрење, кул трчање, компактен и пренослив, работат на сите позиции, флексибилност на монтирање

Преглед на перформанси

Vane Air Motor

Модел

Податоци за работењето

Максимален вртежен момент

Моќност

Вртежен момент

Брзина на ротирање

Потрошувачка на воздух

Брзина на ротирање

Вртежен момент

КС

kW

Нм

lb.in

вртежи во минута

м³

cfm

вртежи во минута

Нм

lb.in

HX1AM

0.45

0.33

0.31

2.75

10000

35.1

20.5

650

0.65

5.60

HX1UP

0.45

0.33

0.58

5.25

6000

47

27

500

0.68

6.00

HX2AM

0.93

0.68

2.20

19.50

3000

49.5

30

350

3.05

26.10

HX4AM

1.70

1.30

4.10

36.00

3000

132.5

78

300

6.3

56.00

HX6AM

4.00

3.00

10.00

84.00

3000

228

128

300

13

115.00

HX8AM

5.25

3.90

14.40

132.00

2500

293

175

300

21

185.00

HX16AM

9.50

7.00 34 290 2000 475 275 300 43 372
                    


Контактирајте не