Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Vane Air Motor

Дома » Производи » Воздушен мотор » Vane Air Motor

Претходна : Vane Air Motor 4 AM-H

Следно : Vane Air Motor 4 AM-F110

Подмачканите мотори на воздухот доаѓаат во седум основни модели до 9,5КС (7.0kW), брзините на моторот се променливи од 300 до 10.000 вртежи во минута, четири и осум модели на комбе се исто така достапни.

 

Апликации  Мопрема за иксирање, подвижни погони, погони на пумпа, пакување храна, фармацевтско пакување, дигалки и бришачи, црева за црево, хеликоптери од стаклопластика, уреди за затегнување, грамофони

 

Карактеристики  Вприспособлива брзина, променлива насока, неелектрично искрење, кул трчање, компактен и пренослив, работат на сите позиции, флексибилност на монтирање

Преглед на перформанси  

Vane Air Motor

Модел

Податоци за работењето

Максимален вртежен момент

Моќност

Вртежен момент

Брзина на ротирање

Потрошувачка на воздух

Брзина на ротирање

Вртежен момент

КС

kW

Нм

lb.in

вртежи во минута

м³

cfm

вртежи во минута

Нм

lb.in

HX1AM

0.45

0.33

0.31

2.75

10000

35.1

20.5

650

0.65

5.60

HX1UP

0.45

0.33

0.58

5.25

6000

47

27

500

0.68

6.00

HX2AM

0.93

0.68

2.20

19.50

3000

49.5

30

350

3.05

26.10

HX4AM

1.70

1.30

4.10

36.00

3000

132.5

78

300

6.3

56.00

HX6AM

4.00

3.00

10.00

84.00

3000

228

128

300

13

115.00

HX8AM

5.25

3.90

14.40

132.00

2500

293

175

300

21

185.00

HX16AM

9.50

7.00 34 290 2000 475 275 300 43 372
                 


Контактирајте не