Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Vane Air Motor

Дома » Производи » Воздушен мотор » Vane Air Motor

Претходна : Vane Air Motor 1 AM-NCC-95

Следно : Vane Air Motor 1UP-NRV-15

Подмачканите мотори на воздухот доаѓаат во седум основни модели до 9,5КС (7.0kW), брзините на моторот се променливи од 300 до 10.000 вртежи во минута, четири и осум модели на комбе се исто така достапни.

 

Апликации  Опрема за мешање, подвижни погони, погони на пумпа, пакување храна, фармацевтско пакување, дигалки и бришачи, црева за црево, хеликоптери од стаклопластика, уреди за затегнување, грамофони

 

Карактеристики  Променлива брзина, променлива насока, неелектрично искрење, кул трчање, компактен и пренослив, работат на сите позиции, флексибилност на монтирање

Преглед на перформанси
  

Blade Air Motor

 

Модел

Податоци за работењето

Максимален вртежен момент

Моќност

Вртежен момент

Брзина на ротирање

Потрошувачка на воздух

Брзина на ротирање

Вртежен момент

КС

kW

Нм

lb.in

вртежи во минута

м³/ч

cfm

вртежи во минута

Нм

lb.in

HX1AM

0.45

0.33

0.31

2.75

10000

35.1

20.5

650

0.65

5.60

HX1UP

0.45

0.33

0.58

5.25

6000

47

27

500

0.68

6.00

HX2AM

0.93

0.68

2.20

19.50

3000

49.5

30

350

3.05

26.10

HX4AM

1.70

1.30

4.10

36.00

3000

132.5

78

300

6.3

56.00

HX6AM

4.00

3.00

10.00

84.00

3000

228

128

300

13

115.00

HX8AM

5.25

3.90

14.40

132.00

2500

293

175

300

21

185.00

HX16AM

9.50

7.00

34.00

290.00

2000

475

275

300

43

372.00

 


Контактирајте не