Лого на Елангкомпресор
Сите Категории

Ван Ер Винч

Дома » Производи » Воздушен винч » Ван Ер Винч

Претходна : Ниеден

Следно : Vane Air Winch 100 кг

Опис  Со материјал од легура на алуминиум за школка, Пневматското винко AW се напојува со компримиран воздух,рачна контрола и управувано од сечилото воздушен мотор, спуштете се надолу и погонете го барабанот за да се ротира. Може да се подигне и влечете тешки предмети во нафтени бродови и работни места со запалив гас. 

 

Карактеристики  Мала големина,лј тежина,чвисока ефикасност,даси да работи,ссигурност и сигурност,рпостигне брзина без чекор во одреден опсег


Преглед на перформанси

 

Модел  Оценет Повлечете Брзина на јаже Дијаметар на јаже Капацитет на јаже Воздушен притисок Димензија на преглед Тежина
КН м/мин мм м MPa мм килограм
AW75K-6-80 0.75 45 6 80 0.6 582*292*293 32
AW100K-6-100 1 25 6(8) 100(80) 0.6 670*295*293 38
AW200K-6-80 2 15 6(8) 80(70) 0.6 599*295*293 38
AW500K-8-100 5 15 8 100 0.6 750*360*358 65
AW600PEK-8-100 6 7 8 100 0.69 790*300*470 140

 


Контактирајте не