Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Ventilator ajri

Shtëpia » Produkte » Ventilator ajri

  • https://hongxinairmotor.com/img/air-driven-fan-18.jpg
  • Miniaturat e tifozëve të drejtuar nga ajri

Tifoz i drejtuar nga ajri

Na kontakto.Shkarko

I mëparshëm : Asnjë

Në vazhdim : Asnjë

Përshkrimi  Drejtuar nga ajri i kompresuar, rrota e lopatës e tifozit aerodinamik AF12 nxitet të rrotullohet, arritjen e qëllimit të ventilimit. Composedshtë i përbërë kryesisht nga struktura çelik inox me dritë, mobile, të qëndrueshme, dhe karakteristikat e mira të rezistencës ndaj korrozionit.

 

Usedshtë përdorur kryesisht për ventilimin e kabinës. Zhurma speciale mund të zvogëlojë shumë zhurmën dhe ta bëjë produktin më miqësor.


Parametri teknik

 

Presioni i punës
0.4-0.8 Mpa
Rrjedha mesatare e ajrit
0.4Mpa 4770³/h 0.7Mpa 6850³/h
Konsumi i ajrit
0.6Mpa 50L / s
Diametri i tehut
12€(305mm)
Diametri më i madh i unazës mbështetëse
343mm
Pesha
10kg

 

 


Na kontaktoni