Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Motori i ingranazhave ajrore

Shtëpia » Produkte » Air Motor » Motori i ingranazhave ajrore

  • https://hongxinairmotor.com/img/hx4am-rv-10.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221135759_497.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221135810_209.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221135820_219.jpg
  • Thumbnails Motor Gear Motor 4 AMRV-10
  • Thumbnails Motor Gear Motor 4 AMRV-10
  • Thumbnails Motor Gear Motor 4 AMRV-10
  • Thumbnails Motor Gear Motor 4 AMRV-10

Air Gear Motor 4AM-RV-10

Na kontakto.Shkarko

Motorët e ingranazheve krijojnë shpejtësi më të madhe të forcës dhe dalje më të ngadaltë duke integruar një motor ajri të lubrifikuar me një kuti inline ose kënd të drejtë. Ata kanë më shumë fleksibilitet, më shumë konfigurim dhe më shumë jetë.

 

Aplikimet  Mund të funksionojë me lagështi, temperatura të larta, pluhur të lartë dhe mjedis tjetër provë pune. Përveç times., shpimi dhe ngarkimi i shkëmbinjve, ishte gjithashtu  përdorur gjerësisht për anijet, metalurgjik, kimike, letër dhe industri të tjera.

 

Veçoritë  Shpejtësi e ndryshueshme,drejtim i ndryshueshëm,ndezje jo-elektrike,vrapim i mirë,kompakte dhe portative,funksiono në të gjitha pozicionet,fleksibilitet në montim.


Pamje e përgjithshme e performancës

Model

Raporti i Ingranazhave

Operacion i të dhënave

Maksimumi i torkut

Fuqia

Torque

Rrotullo shpejtësinë

Konsumi i ajrit

Rrotullo shpejtësinë

Torque

hp

kW

Nm

lb.in

rpm

m³/h

cfm

rpm

Nm

lb.in

HX1AM-NRV-95-GR15

15:1

0.34

0.26

7.1

62

350

36

21

30

8.1

72

HX1UP-NRV-16-GR15

15:1

0.32

0.23

5.5

49

400

36

21

30

8.0

71

HX4AM-RV-10

10:1

1.26

0.94

31

274

300

98

57.5

30

48

425

HX4AM-RV-15

15:1

1.25

0.9

45.2

400

200

102

60

20

72

640

HXWG01

20:1

0.64

0.48

21

172

110

34

20

12

28

240

HXWG02

20:1

0.90

0.68

29

256

150

46

27

17

40

343.5

   


Na kontaktoni