Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Air Hoist

Shtëpia » Produkte » Air Hoist

  • https://hongxinairmotor.com/img/1-4ton1-2ton1ton.jpg
  • Ngritja e ajrit 1 / 4TON,1/2TON,1Miniaturat e TON

Ngritja e ajrit 1 / 4TON,1/2TON,1TON

Na kontakto.Shkarko

I mëparshëm : Asnjë

Në vazhdim : Asnjë

Përshkrimi  Ngritësit e ajrit janë të gjitha ngritëse të tipit zinxhir të ndërtuar me precizion, të cilat janë të dizajnuara me tre ngarkesa të vlerësuarat, 1/4, 1/2 dhe 1 ton. Secili model përmban një kontroll të mbytur të varur, një goditje e montimit të sipërm të kthyeshëm dhe një goditje me zinxhir të ngarkesës me kthyeshëm me shul sigurie.

 

Të dhënat themelore të ngritjes  

·Pezullimi: Grep

·Ngarkesa të Vlerësuara: 1/4, 1/2, dhe 1Ton              

·Kontrolli: Mbytëse e varur

·Rekomandohet presioni i ajrit: 90 psi          

·Madhësia e hyrjes së ajrit: 3/8 NPTF

·Konsumi i ajrit: 48 SCFM në 90 psi         

·Tub i furnizimit me ajër: 1/2 I.D. min.

·Nxjerrja e ajrit: 1/2 NPTF

·Pesha neto (Ngritja themelore): 36bs  


Specifikimet

 

Lloji
Kapaciteti (tonelata)
Kontrolli i mbytjes së mbytjes
Pjesë të Zinxhirit të Ngarkesës
Ngritje
Shpejtësia Maks (fpm)
Shpejtësia e Uljes Maks (fpm)
Gjatësia e zinxhirit (Në)
Numri i modelit.
Wt neto.(bs)
Zinxhiri i Lidhjeve
1/4
29HX85,29HX90
46
1
65
95
11'-5' ', 22’-7’’
1/2
29HX86, 29HX87
46
1
45
120
11'-5' ', 22’-7’’
1
29HX88, 29HX89
59
2
23
60
22’-7’ ’, 44’-8’’

 

 

                       1/4 dhe 1/2 Ton standard                                                               1 Ton standard

                29HX85, 29HX90, 29HX86, 29HX87                                                        29HX88, 29HX89


Na kontaktoni