Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Mikser ajri

Shtëpia » Produkte » Mikser ajri

  • https://hongxinairmotor.com/img/hxibctc-ton-barrel-frame-frame-moving-type-air-lift-mixer.jpg
  • Miniaturat e mikserit të ngritjes së ajrit Lloji që lëviz kornizën e fuçisë HXIBCTC

Përzierësi i ngritjes së ajrit Lloji që lëviz kornizën e fuçisë HXIBCTC Ton

Na kontakto.Shkarko

● Përshkrimi: 

· Model:HXIBCTC

· Emri:Ton fuçi Lloji i lëvizjes së kornizës Ajri Përzierësi i ngritjes

· E aplikueshme për fuçitë IBC (Madhësia e fuçisë IBC: L1210 * D1010 * H1 150 mm), mixing, përzierje, reagimi, anti-reshjet dhe raste të tjera të ndryshme.

· Kjo makinë miraton ngritjen pneumatike me dy cilindra, të cilat mund të rregullohen lirisht, ngritur dhe ulur, dhe gjithashtu mund të përdoret për paleta të gjata konvencionale.

· Lartësia ngritëse është 1200mm larg nga toka, dhe fuçia IBC mund të vendoset me saktësi në kornizë.

 · Dizajni i tehut mund të kalojë lehtësisht përmes fuçisë IBC me një diametër prej 140mm. Pas kthesës, tehu hapet për të arritur efektin nxitës, dhe tehu mbyllet kur ndalohen.

Veçoritë kryesore
1. Mikseri pneumatik mund të rregullohet pa shkallë.

Mikseri pneumatik mund të përmbyset në drejtimin përpara.

Mjedisi i punës i mikserit pneumatik nuk ndikohet nga vibrimi, temperaturë të lartë, elektromagnetike, rrezatim, etj.

4.Motori pneumatik i përputhur me mikser pneumatik ka funksion mbrojtës mbingarkesë dhe nuk do të funksionojë keq për shkak të mbingarkesës.

5.Mikseri pneumatik ka një torkë të lartë që fillon dhe mund të fillojë direkt me ngarkesë. Fillimi dhe ndalja janë të shpejta, dhe mund të fillojë me ngarkesë. Kjo nuk do të ndikojë në përdorimin e makinave të mbingarkuara të djegies si përzierje elektrike.

6. Mikseri pneumatik është i lehtë për t'u operuar dhe mbajtur.

Aplikimi:
Miksuesit pneumatikë përdoren kryesisht në industritë me kërkesa të provës së shpërthimit, të tilla si nafta, kimike, paint, bojë, drupunim, ushqim, kimike ditore dhe të tjera të ndezshme, shpërthyes, pluhur, ngarkesë e rëndë, të imëta dhe vende të tjera pune.

Shënime:

Mirëmbajtja dhe inspektimi i mikserit ka një ndikim të madh në jetën e shërbimit dhe performancën. Në mënyrë që të ushtrtojë plotësisht performancën, duhet përdorur ajër i pastër dhe i thatë i kompresuar. Ndryshku dhe lagështia në pipëz në kompresorin e ajrit duhet filtruar dhe hequr përpara përdorimit. Instalo filtra ose tripleta më të mira. Ju lutemi përdorni atë nën rrezen e presionit të ajrit prej 5-8kg/cm2. Nëse presioni i lartë e tejkalon këtë rreze presioni, do të shkaktojë mosfunksionim. Nëse presioni është i pamjaftueshëm, performanca nuk do të jetë në gjendje të operohet. Në mënyrë që të mbajë performancë të qëndrueshme, duhet të furnizohet në mënyrë pneumatike. Vaj veglash, furnizimi i pamjaftueshëm i naftës do të bëjë që ky mjet të nxehet, duke shkaktuar bartje, fuqi e pamjaftueshme, degradimi i performancës, etj., ndikon shumë në jetën e veglave.


Operacion i të dhënave

 

Model

Monitoro normën

(HP)

Fuqia

(kW)

Shpejtësia pa ngarkesëR.P.M

Standardi i tehut

Diametri i boshtit nxitës (mm)

Viskositeti i zbatueshëm

(CPS)

Dimensionet (mm)

Pesha

kg

Kapaciteti nxitës

Madhësia e fuçisë IBCmm

HXIBCTC-P6

3/4

0.56

1400

Palosje trefoili

16"×2 PC

20×1000

15000

L1260×W1380×H1700

116.2

1000L

L1210×B1010×H1150

HXIBCTC-P7

1.5

1.13

720

Palosje trefoili

16"×2 PC

20×1000

25000

L1260×W1380×H1760

126.7

HXIBCTC-V6

4

3

3000

Palosje trefoili

16"×2 PC

20×1000

10000

L1260×W1380×H1670

119.8

HXIBCTC-V8

5.25

3.9

2500

Palosje trefoili

16"×2 PC

20×1000

20000

L1260×W1380×H1705

122.9


Na kontaktoni