Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Mikser ajri

Shtëpia » Produkte » Mikser ajri

 • https://hongxinairmotor.com/img/hxtbcm-pneumatik- mikser-me-kovë-të lëvizshme-lid-type.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929094748_722.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929094805_312.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929094817_944.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929094832_158.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929094845_190.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929094857_920.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929094911_261.jpg
 • Mikser pneumatik HXTBCM me miniatura të tipit kapak të lëvizshëm
 • Mikser pneumatik HXTBCM me miniatura të tipit kapak të lëvizshëm
 • Mikser pneumatik HXTBCM me miniatura të tipit kapak të lëvizshëm
 • Mikser pneumatik HXTBCM me miniatura të tipit kapak të lëvizshëm
 • Mikser pneumatik HXTBCM me miniatura të tipit kapak të lëvizshëm
 • Mikser pneumatik HXTBCM me miniatura të tipit kapak të lëvizshëm
 • Mikser pneumatik HXTBCM me miniatura të tipit kapak të lëvizshëm
 • Mikser pneumatik HXTBCM me miniatura të tipit kapak të lëvizshëm

Përzierësi Pneumatik HXTBCM me Llojin e Kapakut të Kovës së Lëvizshme

Na kontakto.Shkarko

Description 

·Zbatohet për përzierjen dhe shpërndarjen e 20-50 l fuçive të bojës, bojë, kozmetike dhe materiale të tjera kimike të lëngshme.

· Lartësia standarde e ngritjes: 350mm mbi tokë kur ngritet shtytësi (mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit për fuçi).

·Me mbulesë stamper çeliku inox për të parandaluar papastërtitë nga hyrja në materialin e lëngshëm. Kapaku i stampës pastrohet lehtë dhe nuk lë material të lëngshëm.

· Me pompën e diafragmës, ai mund të pompojë lëngun që rrjedh dhe të transportojë mediumin i cili nuk është i lehtë për tu rrjedhur.

Veçoritë kryesore
1. Mikseri pneumatik mund të rregullohet pa shkallë.

Mikseri pneumatik mund të përmbyset në drejtimin përpara.

Mjedisi i punës i mikserit pneumatik nuk ndikohet nga vibrimi, temperaturë të lartë, elektromagnetike, rrezatim, etj.

4.Motori pneumatik i përputhur me mikser pneumatik ka funksion mbrojtës mbingarkesë dhe nuk do të funksionojë keq për shkak të mbingarkesës.

5.Mikseri pneumatik ka një torkë të lartë që fillon dhe mund të fillojë direkt me ngarkesë. Fillimi dhe ndalja janë të shpejta, dhe mund të fillojë me ngarkesë. Kjo nuk do të ndikojë në përdorimin e makinave të mbingarkuara të djegies si përzierje elektrike.

6. Mikseri pneumatik është i lehtë për t'u operuar dhe mbajtur.

Aplikimi:
Miksuesit pneumatikë përdoren kryesisht në industritë me kërkesa të provës së shpërthimit, të tilla si nafta, kimike, paint, bojë, drupunim, ushqim, kimike ditore dhe të tjera të ndezshme, shpërthyes, pluhur, ngarkesë e rëndë, të imëta dhe vende të tjera pune.

Shënime:

Mirëmbajtja dhe inspektimi i mikserit ka një ndikim të madh në jetën e shërbimit dhe performancën. Në mënyrë që të ushtrtojë plotësisht performancën, duhet përdorur ajër i pastër dhe i thatë i kompresuar. Ndryshku dhe lagështia në pipëz në kompresorin e ajrit duhet filtruar dhe hequr përpara përdorimit. Instalo filtra ose tripleta më të mira. Ju lutemi përdorni atë nën rrezen e presionit të ajrit prej 5-8kg/cm2. Nëse presioni i lartë e tejkalon këtë rreze presioni, do të shkaktojë mosfunksionim. Nëse presioni është i pamjaftueshëm, performanca nuk do të jetë në gjendje të operohet. Në mënyrë që të mbajë performancë të qëndrueshme, duhet të furnizohet në mënyrë pneumatike. Vaj veglash, furnizimi i pamjaftueshëm i naftës do të bëjë që ky mjet të nxehet, duke shkaktuar bartje, fuqi e pamjaftueshme, degradimi i performancës, etj., ndikon shumë në jetën e veglave.


Operacion i të dhënave

 

Model

Monitoro normën

(HP)

Fuqia

(kW)

Shpejtësia pa ngarkesëR.P.M

Standardi i tehut

Diametri i boshtit nxitës (mm)

Viskositeti i zbatueshëm

(CPS)

Dimensionet (mm)

Pesha

kg

Kapaciteti nxitës

HXTBCM-P2

1/6

0.125

2200

Lloji Trefoil 5"×1 pc

12×310

2000

L670×W400×H770

44.1

20L-50L

HXTBCM-P4

1/3

0.25

1800

Lloji i trefishtë6"×1 pc

16×310

5000

L670×W400×H770

45.5

HXTBCM-P6

3/4

0.56

1400

Lloji i trefishtë6"×1 pc

16×310

15000

L670×W400×H770

48.2

HXTBCM-V2

0.93

0.68

3000

Lloji Trefoil

5"×1 pc

12×310

2000

L670×W400×H770

45.8

HXTBCM-V4

1.71

1.3

3000

Lloji Trefoil

6"×1 pc

16×310

5000

L670×W400×H770

46.9

HXTBCM-V6

4

3

3000

Lloji Trefoil

6"×1 pc

16×310

10000

L670×W400×H770

51.8


Na kontaktoni