Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Mikser ajri

Shtëpia » Produkte » Mikser ajri

 • https://hongxinairmotor.com/img/hxtusd-double--- udhëzues-ngritje-dhe-lëvizje-pneumatike-mikser.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101056_469.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101118_908.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101140_903.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101153_930.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101206_525.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101222_457.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101232_295.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101242_853.jpg
 • HXTUSD Dyfish - udhëzues për ngritjen dhe lëvizjen e mikserit pneumatik Miniaturat
 • HXTUSD Dyfish - udhëzues për ngritjen dhe lëvizjen e mikserit pneumatik Miniaturat
 • HXTUSD Dyfish - udhëzues për ngritjen dhe lëvizjen e mikserit pneumatik Miniaturat
 • HXTUSD Dyfish - udhëzues për ngritjen dhe lëvizjen e mikserit pneumatik Miniaturat
 • HXTUSD Dyfish - udhëzues për ngritjen dhe lëvizjen e mikserit pneumatik Miniaturat
 • HXTUSD Dyfish - udhëzues për ngritjen dhe lëvizjen e mikserit pneumatik Miniaturat
 • HXTUSD Dyfish - udhëzues për ngritjen dhe lëvizjen e mikserit pneumatik Miniaturat
 • HXTUSD Dyfish - udhëzues për ngritjen dhe lëvizjen e mikserit pneumatik Miniaturat
 • HXTUSD Dyfish - udhëzues për ngritjen dhe lëvizjen e mikserit pneumatik Miniaturat

HXTUSD Dyfish - udhëzues ngritës dhe lëvizës mikser pneumatik

Na kontakto.Shkarko

 ModelHXTUSD

· Zbatohet për bojë fuçi të hapur 250l, bojë, kozmetikë dhe lëngje të tjera kimike.

· Çelik i fortë me kanal të fortë me rrota të forta për një trajtim të sigurt dhe të lehtë.

· Shufra udhëzuese e dyfishtë ngritëse e kushinetave është e qëndrueshme dhe ka një jetë të gjatë shërbimi.

·  ai produkt zgjerohet dhe trashet në tërësi, dhe është më i fortë gjatë përdorimit.

Veçoritë kryesore
1. Mikseri pneumatik mund të rregullohet pa shkallë.

2. Mikseri pneumatik mund të përmbyset në drejtimin përpara.

3. Mjedisi i punës i mikserit pneumatik nuk ndikohet nga vibrimi, temperaturë të lartë, elektromagnetike, rrezatim, etj.

4. Motori pneumatik i përputhur me mikser pneumatik ka funksion mbrojtës mbingarkesë dhe nuk do të funksionojë keq për shkak të mbingarkesës.

5.Mikseri pneumatik ka një torkë të lartë që fillon dhe mund të fillojë direkt me ngarkesë. Fillimi dhe ndalja janë të shpejta, dhe mund të fillojë me ngarkesë. Kjo nuk do të ndikojë në përdorimin e makinave të mbingarkuara të djegies si përzierje elektrike.

6. Mikseri pneumatik është i lehtë për t'u operuar dhe mbajtur.

Aplikimi:
Miksera pneumatike përdoren kryesisht në industri me kërkesa të qëndrueshme ndaj shpërthimit, të tilla si nafta, kimike, paint, bojë, drupunim, ushqim, kimike ditore dhe të tjera të ndezshme, shpërthyes, pluhur, ngarkesë e rëndë, të imëta dhe vende të tjera pune.

Shënime:

Mirëmbajtja dhe inspektimi i mikserit ka një ndikim të madh në jetën e shërbimit dhe performancën. Në mënyrë që të ushtrtojë plotësisht performancën, duhet përdorur ajër i pastër dhe i thatë i kompresuar. Ndryshku dhe lagështia në pipëz në kompresorin e ajrit duhet filtruar dhe hequr përpara përdorimit. Instalo filtra ose tripleta më të mira. Ju lutemi përdorni atë nën rrezen e presionit të ajrit prej 5-8kg/cm2. Nëse presioni i lartë e tejkalon këtë rreze presioni, do të shkaktojë mosfunksionim. Nëse presioni është i pamjaftueshëm, performanca nuk do të jetë në gjendje të operohet. Në mënyrë që të mbajë performancë të qëndrueshme, duhet të furnizohet në mënyrë pneumatike. Vaj veglash, furnizimi i pamjaftueshëm i naftës do të bëjë që ky mjet të nxehet, duke shkaktuar bartje, fuqi e pamjaftueshme, degradimi i performancës, etj., ndikon shumë në jetën e veglave.

 


Operacion i të dhënave

Model

Monitoro normën

(HP)

Fuqia

(kW)

Shpejtësia pa ngarkesë (R.P.M

Standardi i tehut

Diametri i boshtit nxitës (mm)

Viskositeti i zbatueshëm

(CPS)

Kapaciteti nxitës

250Madhësia e fuçisë L (mm)

HXTUSD-P4

1/3

0.25

1800

Lloji Trefoil

8”* 2 PC

16*1050

5000

250L

Φ560*H890

HXTUSD-P6

3/4

0.56

1400

Lloji Trefoil

10”* 2 PC

20*1050

15000

HXTUSD-P7

1.5

1.13

720

Lloji Trefoil

12”* 2 PC

25*1050

25000

HXTUSD-V4

1.7

1.71

3000

Lloji Trefoil

8”* 2 PC

12*1050

5000

HXTUSD-V6

4

3.0

3000

Lloji Trefoil

10”* 2 PC

16*1050

10000

HXTUSD-V8

5.25

3.9

2500

Lloji Trefoil

10”* 2PC

16*1050

20000


Na kontaktoni