Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Mikser ajri

Shtëpia » Produkte » Mikser ajri

  • https://hongxinairmotor.com/img/adm125ibc-mixer-with-gear-reducer.jpg
  • IBC Mikser me Gear Reducer ADM125 Thumbnails

Mikser IBC me Gear Reducer ADM125

Na kontakto.Shkarko

Përshkrimi  Përzierësit e ajrit hongksinë janë projektuar,të ndërtuara dhe të ndërtuara për të siguruar jetë të gjatë dhe shërbim pa probleme në një shumëllojshmëri të gjerë të operacioneve të përzierjes/përzierjes.Të gjithë përzjerësit e ajrit mund të jenë të montuar në tra.,mure tankesh ose mbështetje të tjera. Këndi i hyrjes mund të rregullohet për të përmbushur kërkesat specifike të përzierjes.

 

Aplikatë  Përzjerje bojesh,varnishes,polimerë,madhësi tekstili dhe lyhet,farmaceutike,sapunë dhe materiale të tjera të panumërta nga 1 për të përfunduar 25,000 cps viskositeti.

 

Paketim & Dorëzimi 

Detaje paketimi: 1Vendos për karton standard, 1010*265*225mm,9kgs per carton

Detaji i dorëzimit: 15 Ditët


Pamje e përgjithshme e performancës 

 

Model

Përshkrimi

Lloji i motorit

Fuqia e mikserit

316SS Shaft Dia.

(në)

316Gjatësia e boshtit SS

(në)

Impeller Dia.(në)

Motor ajri brenda/jashtë fijes

Shpejtësia e rekomanduar (rpm)

Presioni dhe konsumi i rekomanduar i ajrit

N.W

(KG)

ADM122

Mikser i hapur i ajrit të daulles

2Am vane

motor ajri

1/4 të 1/2 HP

5/8"

35"

4",3 tehu

NPT1/4

500 të 2000

20 to 40 PSI / 12 të 20 CFM

9.00

ADM123

Bung Hyn në përzierjen e ajrit të daulles

4Am vane

motor ajri

1/2 HP

5/8"

32"

3 3/4",2 tehu

NPT1/4

500 të 2000

20 to 40 PSI / 10 të 20 CFM

13.00

ADM124

Bung Hyn në përzierjen e ajrit të daulles

2Am vane

motor ajri

1/4 të 1/2 HP

5/8"

32"

3 3/4",2 tehu

NPT1/4

500 të 2000

20 to 40 PSI / 10 të 20 CFM

10.00

ADM125

Mikser ajri IBC me reduktues ingranazh

4Am vane

motor ajri

1/2 HP

3/4"

40"

9",2 tehu

NPT1/4

50 të 430

40 PSI / 20 CFM

27.00

ADM126

Përzjerja e ajrit të tankeve me reduktuesin e ingranazheve

4Am vane

motor ajri

1/2 HP

3/4"

50"

12",3 tehu

NPT1/4

70 të 350

20 to 40 PSI / 10 të 20 CFM

40.00

ADM127

1HP Tank Air Mixer

4Am vane

motor ajri

1 HP

5/8"

36"

6",3 tehu

NPT1/4

500 të 2000

70 PSI / 16 CFM

12.00

ADM128

2HP Tank Air Mixer

6Am vane

motor ajri

2 HP

3/4"

36”

8",3 tehu

NPT1/2

500 të 2000

70 PSI / 20 CFM

19.00

ADM129

Mikser ajri

2Am vane

motor ajri

1/2 HP

1/2"

12"/16"/20"/24"

4",3 tehu

NPT1/4

500 të 2000

50 to 80 PSI / 10 të 17 CFM

15.00

ADM130

Mikser ajri me dorë

2Am vane

motor ajri

1/2 HP

1/2"

 20.5"

5"

NPT1/4

500 të 1000

50 to 80 PSI / 14 të 17 CFM

6.00

ADM131

Mikser ajri minitip

1Am vane

motor ajri

1/3 HP

1/2"

12"

4"

NPT1/8

500 të 2000

50 to 80 PSI / 14 të 17 CFM

2.50

ADM132

Mikser ajri

2Am vane

motor ajri

1/2 HP

1/2"

32"

4 1/2" & 5"

NPT1/4

350 të 2000

50 to 80 PSI / 15 të 22 CFM

7.00

 

 

A: 40 2/3"              B: 48"


Na kontaktoni