Logoja ELANG
Të gjitha kategoritë

Kompania jone

Makineri hongksinë, krijuar në vitin 2002, është i angazhuar në kërkim , projektim, prodhim , instalim dhe shërbime teknike për pajisjet pneumatike, të tilla si motori i ajrit, tren ajri, mikser ajri, ajr, llambë pneumatike kundër shpërthimit, ventilator aerodinamik, etj, të cilat përdoren gjerësisht në fusha nafte, miniera, ndërtimin e anijeve, makineri inxhinierike, industria e përpunimit të metaleve, industria kimike, mjeksi, etj.

Read More

PRODUKTET

kompania jonë është e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin në pajisjet e lëngjeve pneumatike.

video

Ne prill 2015, u zhvillua çikriku i kërthizës. Tani është dorëzuar në cma 750 vendin e provës dhe kaloi inspektimin e pranimit.