Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Mikser ajri

Shtëpia » Produkte » Mikser ajri

 • https://hongxinairmotor.com/img/large-capacity-frame-move-type-pneumatic-lift-mixer.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101529_877.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101548_791.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101601_429.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101623_624.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101635_387.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101653_955.jpg
 • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/09/29/20190929101721_684.jpg
 • Miniatura të mikserit të ngritjes pneumatike të llojit që lëviz kornizën e kapacitetit të madh
 • Miniatura të mikserit të ngritjes pneumatike të llojit që lëviz kornizën e kapacitetit të madh
 • Miniatura të mikserit të ngritjes pneumatike të llojit që lëviz kornizën e kapacitetit të madh
 • Miniatura të mikserit të ngritjes pneumatike të llojit që lëviz kornizën e kapacitetit të madh
 • Miniatura të mikserit të ngritjes pneumatike të llojit që lëviz kornizën e kapacitetit të madh
 • Miniatura të mikserit të ngritjes pneumatike të llojit që lëviz kornizën e kapacitetit të madh
 • Miniatura të mikserit të ngritjes pneumatike të llojit që lëviz kornizën e kapacitetit të madh
 • Miniatura të mikserit të ngritjes pneumatike të llojit që lëviz kornizën e kapacitetit të madh

Kornizë me kapacitet të madh Lloji në lëvizje Përzierësi Pneumatik i Ngritjes

Na kontakto.Shkarko

 ModelHXTU

· Ajri i kompresuar është burimi i energjisë, 100% anti-shpërthim, i sigurt dhe i besueshëm. Mund të funksionojë vazhdimisht dhe në mënyrë të sigurt në disa kushte të rrezikshme të punës të tilla si të ndezshme dhe eksplozive. Presioni i vlerësuar i ajrit është 0.6MPa (0.1-0.6Mpa mund të përdoret për përzierjen).

·Zbatohet për bojë fuçi të hapur 250l, bojë, përzierja e kozmetikës dhe materialeve të tjerë kimikë të lëngshëm, përzierjen dhe shpërndarjen.

·  Mund të ngrihet dhe ulet, dhe ingranazhi i tretë kontrollohet manualisht për të ngritur dhe ulur në mes. Kanali i guximshëm i konkave është bërë nga rrota të forta, duke e bërë të lehtë lëvizjen dhe të sigurt në transport.

· Lartësia standarde e ngritjes: 1050mm shtytës nga toka pasi të jetë ngritur (mund të personalizohet sipas kërkesave të klientit për fuçi).

Veçoritë kryesore
1. Mikseri pneumatik mund të rregullohet pa shkallë.

2. Mikseri pneumatik mund të përmbyset në drejtimin përpara.

3. Mjedisi i punës i mikserit pneumatik nuk ndikohet nga vibrimi, high temperature, elektromagnetike, rrezatim, etj. Isshtë i përshtatshëm për ambient të ashpër pune dhe mund të funksionojë normalisht në kushte të pafavorshme ttemperaturë të lartërthyes, high temperature, dridhje, lagështia dhe pluhuri.

4. Motori pneumatik i përputhur me mikser pneumatik ka funksion mbrojtës mbingarkesë dhe nuk do të funksionojë keq për shkak të mbingarkesës.

5. Mikseri pneumatik ka një torkë të lartë që fillon dhe mund të fillojë direkt me ngarkesë.

6. Mikseri pneumatik është i lehtë për t'u operuar dhe mbajtur. Motori i ajrit ka strukturë të thjeshtë, madhësi e vogël, pesha e lehte dhe kuaj fuqi e madhe. Ajri përdoret si mesatar, e lehtë për tu operuar dhe e lehtë për tu mirëmbajtur.

Aplikimi:
Miksera pneumatike përdoren kryesisht në industri me kërkesa të qëndrueshme ndaj shpërthimit, të tilla si nafta, kimike, paint, bojë, drupunim, ushqim, kimike ditore dhe të tjera të ndezshme, shpërthyes, pluhur, ngarkesë e rëndë, të imëta dhe vende të tjera pune.

Shënime:

Mirëmbajtja dhe inspektimi i mikserit ka një ndikim të madh në jetën e shërbimit dhe performancën. Në mënyrë që të ushtrtojë plotësisht performancën, duhet përdorur ajër i pastër dhe i thatë i kompresuar. Ndryshku dhe lagështia në pipëz në kompresorin e ajrit duhet filtruar dhe hequr përpara përdorimit. Instalo filtra ose tripleta më të mira. Ju lutemi përdorni atë nën rrezen e presionit të ajrit prej 5-8kg/cm2. Nëse presioni i lartë e tejkalon këtë rreze presioni, do të shkaktojë mosfunksionim. Nëse presioni është i pamjaftueshëm, performanca nuk do të jetë në gjendje të operohet. Në mënyrë që të mbajë performancë të qëndrueshme, duhet të furnizohet në mënyrë pneumatike. Vaj veglash, furnizimi i pamjaftueshëm i naftës do të bëjë që ky mjet të nxehet, duke shkaktuar bartje, fuqi e pamjaftueshme, degradimi i performancës, etj., ndikon shumë në jetën e veglave.


Operacion i të dhënave

Model

Monitoro normën

(HP)

Fuqia

(kW)

Shpejtësia pa ngarkesëR.P.M

Standardi i tehut

Diametri i boshtit nxitës (mm)

Lartësia e ngritjes

mm

Viskositeti i zbatueshëm

(CPS)

Dimensionet (mm)

Peshakg

HXTU-P4

1/3

0.25

1800

Lloji Trefoil

8”* 2 PC

16*1050

1050

5000

L1115×W840×H1480

70.5

HXTU-P6

3/4

0.56

1400

Lloji Trefoil

10”* 2 PC

20*1050

1050

15000

L1115×W840×H1510

73.2

HXTU-P7

1.5

1.13

720

Lloji Trefoil

12”* 2 PC

25*1050

1050

25000

L1115×W840×H1550

83.7

HXTU-V4

1.7

1.3

3000

Lloji Trefoil

8”* 2 PC

16*1050

1050

5000

L1115×W840×H1420

71.9

HXTU-V6

4

3.0

3000

Lloji Trefoil

10”* 2 PC

20*1050

1050

10000

L1115×W840×H1460

76.8

HXTU-V8

5.25

3.9

2500

Lloji Trefoil

10”* 2 PC

25*1050

1050

20000

L1115×W840×H1495

79.9


Na kontaktoni