Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Lajme

Shtëpia » Qendra e Burimeve » Lajme

Lajme

Faqja e re e Pawafu del drejtpërdrejt

Koha: 2020-01-09

I dashur klient:

Pas planifikimit dhe përgatitjes së hollësishme, faqja zyrtare e Nantong Pawafu Pneumatic & Co Teknologjitë Elektrike, Ltd. (këtu e tutje referuar si "Pawafu") u nis zyrtarisht. Pawafu është kompania mëmë e Rudong Hongxin Machinery Manufacturing Co., Ltd. dhe filialet e saj përfshijnë Kapiteneri Pajisjet në det të hapur Nantong Co, Ltd Uebfaqja zyrtare e Pawafu ka bërë një dizajn gjithëpërfshirës për sa i përket arkitekturës së përgjithshme, modulet funksionale, shfaqja e imazhit, etj., kjo faqe në internet tregon shpirtin e kompanisë tonë në mënyrë më intuitive, gjithashtu hap informacionin e produktit të kompanisë në mënyrë më gjithëpërfshirëse , ne presim me vëmendje dhe mbështetjen tuaj. Uebfaqja zyrtare e Pawafu: https://www.pawafu.com

 

Co Makineri Rudong Hongxin, Ltd.

2020-01-10

Qendra e Burimeve

Lajme
Blog
Shkarko