Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Piston Air Winch

Shtëpia » Produkte » Ajer winch » Piston Air Winch

  • https://hongxinairmotor.com/img/qjh50pkmbg-19-300.jpg
  • Miniatura të çikrikut ajror pistoni

Piston Air Winch 5ton

Na kontakto.Shkarko

I mëparshëm : Piston Air Winch 3ton

Në vazhdim : Çikrik ajri pistoni 10ton

Përshkrimi  Me operacion manual dhe telekomandë, Trenja pneumatike e serisë QJH fuqiohet nga motori i ajrit piston. Mund të përdoret për të ngritur dhe tërhequr objekte të rënda në shpimin e tokës, shpimi i platformës oqeanike, shpimi i minave, anija dhe vendet e punës me gaz të ndezshëm.


Pamje e përgjithshme e performancës

 

Model

QJH5

QJH10

QJH20

QJH30

QJH50

QJH100

QJH150

Linja e vlerësuar Tërheq KN

5

10

20

30

50

100

150

Rope Speed m/min

48

24

18

20

13

7

6

Diametri i litarit mm

8

10

14

16

19

28

28

Kapaciteti i litarit m

90

100

300

300

300

300

300

MPa e presionit të ajrit

0.69

0.69

0.62-1.0

0.62-1.0

0.62-1.0

0.62-1.0

0.62~1.0

Dimensionet e përgjithshme mm

683*410*490

740*498*522

1522*970*858

1750*970*887

1810*890*910

1780*1280*1220

1780*1280*1220

Kg peshe

117

162

550

650

1090

1900

1980

Kontrolli

Telekomandë

Telekomandë

Kontrolli lokal i dorës

Kontrolli lokal i dorës

Kontrolli lokal i dorës

Kontrolli lokal i dorës

Kontrolli lokal i dorës

 


Na kontaktoni