Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Piston Air Winch

Shtëpia » Produkte » Ajer winch » Piston Air Winch

  • https://hongxinairmotor.com/img/air-cable-puller-acp600-p15.jpg
  • Miniatura të çikrikut ajror pistoni

Çikrik ajri pistoni 6ton

Na kontakto.Shkarko

Përshkrimi  Me operacion manual dhe telekomandë, Trenja pneumatike e serisë QJH fuqiohet nga motori i ajrit piston.Mund të përdoret për miniera nëntokësore.


Pamje e përgjithshme e performancës

Model ACP600-P15
Tërheqje të vlerësuar 60 KN
Shpejtësia e litarit 9 m / min
Diametri i litarit 16-22 mm
Madhësia e daulles 330 mm
Presioni i ajrit 0.62-1.0 Mpa
Përmasa e skicës 1450*720*980
Pesha 1000 kg

 


Na kontaktoni