Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Motor ajri i çeliktë pa njolla

Shtëpia » Produkte » Air Motor » Motor ajri i çeliktë pa njolla

  • https://hongxinairmotor.com/img/hx1am-vf-s-113.jpg
  • Miniaturat e Motorit të Ajrit prej Çeliku të Zezë 1

Stromainless Motor Motor 1 AMVF-S-113

Na kontakto.Shkarko

Motorët e ajrit prej çeliku inox ofrojnë efikas, funksionim i besueshëm dhe jetë e gjatë pune. Ato mund të përdoren në nxehtësi, mjedis i rrezikshëm ose gërryes.

   

Aplikimet  Mund të funksionojë me lagështi, temperatura të larta, pluhur të lartë dhe mjedis tjetër provë pune. Përveç times., shpimi dhe ngarkimi i shkëmbinjve, ishte gjithashtu  përdorur gjerësisht për anijet, metalurgjik, kimike, letër dhe industri të tjera.

 

Veçoritë  Shpejtësia e ndryshueshme,Drejtimi i ndryshueshëm,Shkëndija jo elektrike,Vrapim i ftohtë,Kompakt dhe i lëvizshëm,Operoni në të gjitha pozicionet,Fleksibiliteti në rritje.


Pamje e përgjithshme e performancës  

 

Model

Operacion i të dhënave

Maksimumi i torkut

Fuqia

Torque

Rrotullo shpejtësinë

Konsumi i ajrit

Rrotullo shpejtësinë

Torque

hp

kW

Nm

lb.in

rpm

m³/h

cfm

rpm

Nm

lb.in

HX1AM-V-S-113

0.45

0.33

0.31

2.75

10000

35.1

20.5

650

0.65

5.60

HX1AM-VF-S-113

0.45

0.33

0.31

2.75

10000

35.1

20.5

650

0.65

5.60

HX1AM-V-S-127

0.45

0.33

0.31

2.75

10000

35.1

20.5

650

0.65

5.60

HX4AM-NRV-251SS

1.70

1.30

4.1

36.00

3000

132.5

78

300

6.3

56.00

 


Na kontaktoni