Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Vane Air Motor

Shtëpia » Produkte » Air Motor » Vane Air Motor

  • https://hongxinairmotor.com/img/hx2am-f1143-15.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221143840_637.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221143855_170.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221143915_301.jpg
  • Minierë e Vane Air 2 deri në F114.3-15
  • Minierë e Vane Air 2 deri në F114.3-15
  • Minierë e Vane Air 2 deri në F114.3-15
  • Minierë e Vane Air 2 deri në F114.3-15

Vane Air Motor 2 deriF114.3-15

Na kontakto.Shkarko

I mëparshëm : Vane Air Motor 2AM-F110

Në vazhdim : Vane Air Motor 4 paradite

Motorët e ajrit të lubrifikuar vijnë në shtatë modele bazë deri në 9.5HP (7.0kW), shpejtësia motorike është e ndryshueshme nga 300 deri në 10.000rpm, katër dhe tetë modele vane janë gjithashtu në dispozicion.

 

Aplikimet  MPajisje iksistacioni, përçues, pompa, paketim ushqimor, paketim farmaceutik, larvat dhe ëiii, qervat e zorrave, helikopterë me fibra xhami, pajisje tensioni, turntables

 

Veçoritë  Vshpejtësi e arritshme, drejtim i ndryshueshëm, ndezje jo-elektrike, vrapim i mirë, kompakte dhe portative, funksiono në të gjitha pozicionet, fleksibilitet në montim

Pamje e përgjithshme e performancës

Vane Air Motor

Model

Operacion i të dhënave

Maksimumi i torkut

Fuqia

Torque

Rrotullo shpejtësinë

Konsumi i ajrit

Rrotullo shpejtësinë

Torque

hp

kW

Nm

lb.in

rpm

m³/h

cfm

rpm

Nm

lb.in

HX1AM

0.45

0.33

0.31

2.75

10000

35.1

20.5

650

0.65

5.60

HX1UP

0.45

0.33

0.58

5.25

6000

47

27

500

0.68

6.00

HX2AM

0.93

0.68

2.20

19.50

3000

49.5

30

350

3.05

26.10

HX4AM

1.70

1.30

4.10

36.00

3000

132.5

78

300

6.3

56.00

HX6AM

4.00

3.00

10.00

84.00

3000

228

128

300

13

115.00

HX8AM

5.25

3.90

14.40

132.00

2500

293

175

300

21

185.00

HX16AM

9.50

7.00 34 290 2000 475 275 300 43 372

 


Na kontaktoni