Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Vane Air Motor

Shtëpia » Produkte » Air Motor » Vane Air Motor

  • https://hongxinairmotor.com/img/vane-air-motor-4am-frv-92-86.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221163518_775.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221163526_584.jpg
  • https://hongxinairmotor.com/upfile/2019/02/21/20190221163538_231.jpg
  • Miniaturat e Vane Air Motor 4 AMFRV-92
  • Miniaturat e Vane Air Motor 4 AMFRV-92
  • Miniaturat e Vane Air Motor 4 AMFRV-92
  • Miniaturat e Vane Air Motor 4 AMFRV-92

Vane Air Motor 4 AMFRV-92

Na kontakto.Shkarko

Përshkrimi  Motorët e ajrit të lubrifikuar vijnë në shtatë modele bazë deri në 9.5HP(7.0kw), shpejtësia motorike është e ndryshueshme nga 300 deri në 10.000rpm. Zgjidhni nga qendra, këmbë, fytyrë, NEMA C-fllanxhë, ose montimet e ndërfaqes së serisë D dhe në drejtim të akrepave të orës, në drejtim të kundërt të akrepave të orës, ose rrotullime të kthyeshme, katër dhe tetë modele vane janë gjithashtu në dispozicion. 

 

Ankesat  Mund të funksionojë me lagështi, temperatura të larta, pluhur të lartë dhe mjedis tjetër provë pune. Përveç times., shpimi i shkëmbinjve dhe ngarkim, ishte gjithashtu  përdorur gjerësisht për anijet, metalurgjik, kimike, letër dhe industri të tjera.

 

Veçoritë   Shpejtësia e ndryshueshme, Drejtimi i ndryshueshëm, ndezje jo-elektrike, vrapim i mirë, kompakte dhe portative, funksiono në të gjitha pozicionet, fleksibilitet në montim

Pamje e përgjithshme e performancës

Vane Air Motor

Model

Operacion i të dhënave

Maksimumi i torkut

Fuqia

Torque

Rrotullo shpejtësinë

Konsumi i ajrit

Rrotullo shpejtësinë

Torque

hp

kW

Nm

lb.in

rpm

m³/h

cfm

rpm

Nm

lb.in

HX1AM

0.45

0.33

0.31

2.75

10000

35.1

20.5

650

0.65

5.60

HX1UP

0.45

0.33

0.58

5.25

6000

47

27

500

0.68

6.00

HX2AM

0.93

0.68

2.20

19.50

3000

49.5

30

350

3.05

26.10

HX4AM

1.70

1.30

4.10

36.00

3000

132.5

78

300

6.3

56.00

HX6AM

4.00

3.00

10.00

84.00

3000

228

128

300

13

115.00

HX8AM

5.25

3.90

14.40

132.00

2500

293

175

300

21

185.00

HX16AM

9.50

7.00 34 290 2000 475 275 300 43 372
                    


Na kontaktoni