Elangcompressor Logo
Të gjitha kategoritë

Vane Air Winch

Shtëpia » Produkte » Ajer winch » Vane Air Winch

  • https://hongxinairmotor.com/img/aw500.jpg
  • Miniaturat e Vane Air Winch 500kgs

Çikrik Air Vane 500 kg

Na kontakto.Shkarko

I mëparshëm : Çikrik Air Vane 100 kg

Në vazhdim : Vane Air Winch 600 kg

Përshkrimi  Me material aliazhi alumini për guaskë, Çikriku pneumatik AW mundësohet nga ajri i kompresuar,kontrolli manual dhe drejtohet nga motori i ajrit teh, ingranazhe poshtë dhe ngasni daullen për tu rrotulluar. Mund të ngrihet dhe të tërheqë sende të rënda në anijet e naftës dhe vendet e punës me gaz të ndezshëm.

 

Veçoritë  Madhësia e vogël,Lpesha e ight,hefikasiteti,easy për të vepruar,ssiguri dhe e besueshme,rvlerësoj shpejtësinë pa hap në një interval të caktuar


Pamje e përgjithshme e performancës

 

Model  Tërheqje të vlerësuar Shpejtësia e litarit Diametri i litarit Kapaciteti i litarit Presioni i ajrit Përmasa e skicës Pesha
KN m / min mm m MPa mm kg
AW75K-6-80 0.75 45 6 80 0.6 582*292*293 32
AW100K-6-100 1 25 6(8) 100(80) 0.6 670*295*293 38
AW200K-6-80 2 15 6(8) 80(70) 0.6 599*295*293 38
AW500K-8-100 5 15 8 100 0.6 750*360*358 65
AW600PEK-8-100 6 7 8 100 0.69 790*300*470 140

 


Na kontaktoni